E liquid kopen of zelf maken?

E liquid kopen

De vloeistof in je elektronische sigaret noemen we ook wel E liquid. Deze  liquid of vloeistof kun je tegenwoordig op talloze plekken kopen: bij sigarenboeren maar ook in supermarkten, online en bij speciaalzaken. Als je nieuw bent in de wereld van E sigaretten dan kun je om te beginnen een aantal soorten kopen en deze uitproberen. E liquid kopen een lekker laagdrempelige manier om er kennis mee te maken. Uiteindelijk kun je er echter ook voor kiezen om zelf die vloeistof te maken.

Hoe dan?

E liquid kopen

Je kunt vloeistoffen mengen om tot een optimale vloeistof voor jouw smaak te komen. Dat kun je het beste doen door een online stappenplan of filmpje erbij te pakken want het is de eerste keer wel even een klusje. Het is echter als je het eenmaal onder de knie hebt niet zo ingewikkeld meer. 

Bespaar kosten

De voornaamste reden om E liquid zelf te maken in plaats van te kopen is door de kosten. Als je zelf je vloeistof mengt ben je vaak onder de streep toch goedkoper uit. Elektronisch roken is al een stuk goedkoper dan normaal roken maar het kan dus nog goedkoper als je dat zou willen!