Geld terug bij vertraging Transavia

Ik was samen met mijn oma vanaf Ibiza naar Ibiza gevlogen en toen wij eenmaal aankwamen gingen we op het internet op zoek naar geld terug bij vertraging Transavia omdat onze vlucht erg veel vertraging had opgelopen.

Zoektocht op het internet

Toen we weer in Nederland aankwamen ben ik met mijn oma samen op het internet op zoek gegaan naar geld terug bij vertraging Transavia. Toen we hier op het internet naar op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die hulp aanbieden met het verkrijgen van een vergoeding als je vlucht vertraging opgelopen heeft. We besloten om  eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we een keuze zouden maken door welk bedrijf we geholpen zouden willen worden.

Website van Airline-Refund

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Airline-Refund. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden die ons erg aansprak. We besloten daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk te woord gestaan Ze houden ons op de hoogte van de actuele stand van zaken en het bedrijf zal alles regelen voor de vergoeding. We zijn daarom ook erg tevreden.