Handdoek met naam erop kopen prima gelukt

Ik ben vrijwilliger bij een voetbalvereniging in Limburg. Ik wilde graag een keer iets gek doen voor de club, ik wilde een handdoek met naam kopen van de club erop regelen! Ieder jaar gaan we met jeugdelftallen op voetbalkamp, dat is super leuk om te doen. Dit jaar kregen dus alle kinderen een handdoek met de naam van onze club erop. Dat vonden ze zo supergaaf. Ze liepen daar zo trots rond met elkaar die jongens, mooi om te zien. Het idee kwam bij mij op toen ik dat eens zag bij een andere club. Het heeft iets, allemaal dezelfde handdoek, ook tussen de wedstrijden door liggen ze er even op. Dat heeft toch wel uitstraling moet ik zeggen. En op deze site was het zo geregeld. Even op de site kijken welke afmetingen ik wilde, logo doormailen en klaar is kees. En ook nog eens niet duur. Wij zijn een vereniging, dus we moeten wel goed op de centjes letten.

Betrouwbaar

Hier doen ze wat ze beloven. Dat klinkt logisch maar ik maak dat echt weleens anders mee. Dit is een prima bedrijf die kwaliteit en service levert! Grote klasse.