Houten speelkeuken voor de kleine man

Onze zoon wordt over een kleine twee weken alweer vijf jaar oud. Hij noemt zich een “topkok” en wilt graag een houten speelkeuken hebben voor zijn verjaardag. Natuurlijk wil ik hier gehoor aan geven. Echter lijkt het een stuk eenvoudig dan dat het in werkelijkheid zo is. Ik kon het maar niet vinden in de stad en daar baalde ik behoorlijk van! Zo erg dat ik in de avond de laptop erbij heb gepakt om het online te gaan vinden. Tot mijn grote verbazing kun je dit via het internet veel beter en sneller vinden! Ik kwam uiteindelijk terecht op de website van Persempretoys.

De houten speelkeuken besteld

Nadat ik in het assortiment had gekeken van dit bedrijf was ik verkocht. Eindelijk had ik dé keuken gevonden waar onze zoon naar opzoek was! Ik heb er meteen voor gekozen om het te gaan bestellen. Je weet immers maar nooit wat er in de tussentijd kan gebeuren. De bestelling werd geplaatst en de kosten had ik ook direct betaald. Nu hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Tot mijn grote verbazing hadden wij de bestelling nog geen twee dagen later al in ontvangst mogen nemen!