Huur een kampeerboerderij in Brabant voor 20 personen

Kampeerboerderij Brabant 20 personen

Een onvergetelijke vakantie? Dat willen we allemaal wel. Je kunt natuurlijk de halve wereld afreizen, en dan zie je ongetwijfeld prachtige dingen. Er zijn echter ook genoeg dingen te zien veel dichter bij huis en het is ook nog beter voor je portemonnee. Huur bijvoorbeeld een kampeerboerderij in Brabant voor wel 20 personen, en je hebt een onvergetelijke tijd vlakbij huis.

Kampeerboerderij Brabant 20 personen

Wat is een kampeerboerderij?

Het woord kampeerboerderij is een combinatie van het woord camping en het woord boerderij. Een kampeerboerderij is dan ook een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om in te kunnen overnachten. Ook is het soms zo dat er een plek is voor een tent of caravan rond de boerderij. Vaak kun je die plekken dan huren voor je vakantie. Maar er zijn ook kampeerboerderijen waar je de hele boerderij huurt en een deel voorzien is van slaapvertrekken. 

Geen echte boerderij meer

Vaak is een kampeerboerderij niet meer in gebruik als echte boerderij. Meestal was het voorheen een plek die gebruikt werd voor veeteelt, maar waar de boer heeft bedacht om de stallen te verbouwen tot slaapplek. Daarom is een kampeerboerderij ook zo authentiek en bijzonder.