In drie maanden een opleiding boekhouden

Een opleiding boekhouden kun je al in 10 weken afronden. Na tien weken heb je dan een diploma dat vergelijkbaar is met mbo 3. En dat in slechts tien weken. In die tien weken heb je iedere week maar één les. Die les duurt drie uur. In totaal heb je dus dertig lesuren, verspreid over 3 maanden. In de opleiding boekhouden leer je natuurlijk alles over boekhouden. Zo kun je aantonen op sollicitaties dat je geschikt bent voor een functie als boekhouder, omdat je een diploma hebt voor boekhouden.

Eén dagdeel les per week

Je kunt de opleiding boekhouden ook combineren met andere opleidingen om nog meer kennis op te doen en je nog beter te kunnen presenteren op sollicitaties. Dat kost natuurlijk wel weer meer geld. Maar het voordeel van de opleiding boekhouden en andere opleidingen die je hier kunt volgen is dat je maar één dagdeel per week les hebt. Je kunt dus al een baan hebben terwijl je de opleiding boekhouden volgt. De dagdelen zijn in de ochtend van 9 tot 12 of in de avond van 19 tot 22 uur.

Leslocaties en startdata op de site

De opleiding boekhouden kun je op verschillende locaties in Nederland volgen. Wat voor jou op een goede locatie en afstand is, hangt natuurlijk af van waar je woont of werkt. Er is vast iets bij jou in de buurt waar de opleiding boekhouden gegeven wordt. Op de website kun je alle informatie vinden over de leslocaties en startdata. Hier staan ook de prijzen voor de opleiding boekhouden. Deze kun je ook in termijnen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *