Jouw tuin ontwerp

Al jaren bestond mijn tuin grotendeels uit onkruid met hier en daar wat beplanting. Er moest hoognodig wat aan gebeuren. Eigenlijk wilde ik alles in een keer eruit halen en een heel nieuw tuin ontwerp laten maken. Een goede vriend van mij gaf mij de tip om op de site www.annelaantuinen.nl te kijken. Na kort op de site te hebben gekeken heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Ik moet zeggen dat er heel goed werd naar wat mijn wensen waren. Ook op het gebied van beplanting. Daar heb ik ze bij het ontwerp de vrije hand ingegeven omdat ik werkelijk geen idee had wat bij mijn tuin paste.

Het is een prachtige tuin geworden

Het ontwerp voor de nieuwe tuin was zeer vakkundig gemaakt en bovendien ook heel snel klaar. Samen hebben we heel het ontwerp goed doorgenomen om te kijken of ik er nog iets aan wilde veranderen. Op de dag dat de nieuwe beplanting in de tuin werd gezet kwamen ze zelfs nog even kijken. Het is een prachtige tuin geworden waar in al mijn persoonlijke wensen zoals een paar heerlijke zit hoekjes en een vijver in zijn verwerkt. Een hele positieve ervaring