Kliniek Veldhoven heeft mij geholpen

Dankzij Kliniek Veldhoven heb ik gelukkig geen last meer van een hangende mond. Sinds een paar maanden begon ik te merken dat mijn mondhoeken lager zitten dan mijn mond zelf. Hierdoor lukt het alsof ik altijd verdrietig kijk terwijl dit helemaal niet zo is! Daar baalde ik steeds weer van aangezien ik dagelijks de vraag kreeg of dat het goed gaat met mij. Hier wilde ik maar al te graag vanaf zien te komen. Gelukkig wist een goede vriendin van mij dat je met injectables dit probleem kan verhelpen.

Kliniek Veldhoven

Terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die mij kan helpen. Het belangrijkste vond ik dat ik snel geholpen zou worden zodat ik ook weer normaal kan lachen. Toen ik alle informatie had gelezen op deze website ben ik een afspraak gaan maken. Gelukkig was een goede vriendin van mij meegegaan zodat ik er niet alleen voor stond. Zij heeft mij erg goed geholpen en tot op de dag van vandaag ben ik haar onwijs dankbaar. De behandeling kon, indien ik dit wilde, gelijk worden uitgevoerd en daar heb ik natuurlijk volmondig ja op geantwoord! De behandeling werd uitgelegd en vervolgens werden de naalden neergelegd en kon ik rustig gaan liggen.

Op dat moment werd ik behoorlijk zenuwachtig. Gelukkig had de arts het in de gaten en heeft mij eerst gerust gesteld en stap voor stap de procedure doorgelopen. De injectables voelde je wel, al moet ik zeggen dat het behoorlijk meeviel!