Matras voor tweepersoonsbed

matras 160x200

Heb je een nieuw matras nodig voor je tweepersoonsbed dan zal je in veel gevallen schrikken van de enorme prijs die je moet betalen. Maar wist je dat het niet nodig is om zoveel geld te betalen voor een matras 160×200, Perfecthomeshop heeft betaalbare matrassen van uitstekende kwaliteit die voldoen aan alle eisen. Wat voor matras je ook fijn vind om op te liggen, zacht, stevig, comfortabel, kies de eigenschappen die jij prettig vind. Na maandenlang van ontwikkelen en testen zijn de perfecte matrassen samengesteld.

matras 160x200

Kies de gewenste bovenlaag

Omdat je zelf kunt kiezen welk soort matras je wilt, en de toplaag bepaald heb je altijd het ultieme matras. Kokosvezels, traagschuim of misschien wel latex aan jou is de keus, ieder matras 160×200 voldoet aan de eisen die de E.U. eraan heeft opgelegd. Omdat de matrassen ademen hebben deze altijd het beste comfort, de afritsbare hoes zorgt ervoor dat je zomer en winter een lekker fris en schoon matras hebt. Welke maat je ook zoekt voor je matras, perfecthomeshop.eu heeft meer dan 40 verschillende maten.

matras 160x200

Stoffen van een betrouwbare leverancier

Er wordt niet zomaar gebruik gemaakt van stoffen die elke keer ergens anders vandaan komen, voor de matrassen te vervaardigen is er een samenwerking met een zeer betrouwbare leverancier uit België. Mede omdat de hoezen met de hand zijn gemaakt geniet je van uitstekende kwaliteit. Dit merk je als je wakker wordt, je bent  uitgerust en voelt je goed in je vel zitten vol energie en weer zin om er een mooie dag van te maken.