Meld u nu aan bij www.veiligheids-trainingen.nl!

Wilt u op de juiste manier kunnen reageren op levensgevaarlijke situatie’s? Dan is www.veiligheids-trainingen.nl iets voor u! Bij de veiligheids-trainingen leert u hoe u in verschillende situaties reageren.

Wanneer u op het werk bent en u hoort ineens het brandalarm afgaan.

Antwoord : U staat op en pakt een fluoriserend hesje,vervolgens vertelt u iedereen om het pand rustig te verlaten, wanneer iedereen het pand heeft verlaten gaat u ( eventueel met andere bevoegde ) alle ruimtes af inclusief wc’s om te checken of het pand helemaal leeg is. Wanneer dit het geval is verlaat u als laatste het gebouw.

U bent op uw werk, het is 30 graden buiten en dus erg warm op het kantoor, een collega voelt zich niet lekker, een beetje down. Ineens valt hij/zij op de grond en is hij/zij bewusteloos. Wat doet u nu?

Antwoord : U loopt naar de persoon toe, legt hem/haar op zijn/haar zij, zo voorkomt u dat uw collega zijn/haar eigen tong inslikt en dus stikt. Wanneer iemand flauw valt ontspannen namelijk alle spieren in het lichaam, de tong is een spier en dus ontspant deze. Wanneer iemand dan op zijn rug ligt en de tong ontspant valt de tong naar achter en is er een grote kans op verstikking.Wanneer u niet goed wist hoe u in de volgende situatie’s had moeten reageren is het verstandig om u in te schrijven voor de veiligheidstrainingen. Dit kan namelijk van levensbelang zijn! Inschrijven kunt u meteen toen op www.veiligheids-trainingen.nl!