Prachtig koeien schilderij besteld

Voor de verjaardag van mijn man was ik op zoek naar een uniek en blijvend cadeau. Omdat hij heel erg van koeien houdt, kwam ik al snel op het idee om iets van koe in kunst voor hem te kopen. Na wat zoeken op Google kwam ik op artboutique.nl terecht en vond daar een hele rij koeien schilderijen. De keuze was erg ruim en er waren schilderijen in verschillende prijscategorieën. Dit vond ik erg fijn, waardoor ik kon kiezen voor een koeien schilderij wat mooi is én binnen mijn budget paste.

Schilderij bezichtigen bij de galerie

Omdat ik toch graag het koeien schilderij even in het echt wilde bekijken, heb ik een afspraak gemaakt bij de galerie. Ik vertrouw de website wel, maar ik vind het fijn om in het echt te bekijken wat ik koop. Na mijn bezichtiging was ik helemaal om en heb het schilderij gekocht. Het werd netjes voor mij verpakt zodat het tijdens de reis niet kon beschadigen. Mijn man was erg blij met het koeien schilderij en hij hangt nu bij ons thuis in de woonkamer te pronken. Ik heb super tevreden over de service en klantvriendelijkheid van artboutique.nl!