Vergaderzalen Rotterdam

Ben u op zoek naar aangename vergaderzalen in Rotterdam? Dan bent u bij Hotel Pincoffs op het juisten adres. Hotel Pincoffs bevindt zich in de kop van Rotterdam zuid. Dit monumentale hotel is ideaal voor vergaderingen. De vergaderzalen van Hotel Pincoffs zijn sfeerrijk en zeer inspirerend. Het Hotel Ligt Centraal in de stad, echter is het ook rustig door de ligging tussen de oude havens en de rivier. 
Bij het Hotel is tevens ook voldoende parkeergelegenheid. Bij de vergaderzalen van Hotel Pincoffs kunt u terecht met een groepje of klein gezelschap. Wanneer u een van onze vergaderzalen gebruikt ervaart u een hartelijke, informele en heerlijke sfeer.

Inspirerende en stijlvolle vergaderzalen Rotterdam

De Vergaderzalen van het monumentale Hotel Pincoffs zijn prachtig en sfeerijk. Ook is duurzaamheid belangrijk voor Hotel Pincoffs. Zo gebruikt het hotel groene stroom en serveren ze biologische producten. Doormiddel van de vergaderzalen ondersteunt Hotel Pincoffs duurzame projecten. Zo zijn ze sponsor van het Dobberend Bos en heeft het bedrijf samen met de Gemeente Rotterdam een eigen moestuin aangelegd naast het hotel.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de monumentale vergaderzalen van Hotel Pincofss in Rotterdam? Neem dan eens een kijkje in onze online brochure of klik hier.